Dit køb er omfattet af de til enhver tid gældende regler i købeloven. 

PRODUKTINFORMATION:
På thypatchwork.dk oplyses varens væsentlige egenskaber. Der tages forbehold for at varens farve kan variere fra billedet til den aktuelle vare. Nogle farver er svære at fotografere, sammenhold derfor teksten med billedet. For yderligere information er du velkommen til at sende en mail til info@thypatchwork.dk

PRISER
Alle priser er dagspriser, og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne kan ændres løbende. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt THY PATCHWORK accepterer ordren. Alle priser er inkl. moms.

BESTILLING
Præsentation af varer sammen med en pris på thypatchwork.dk er ikke et bindende tilbud.
Købers bestilling af varer fra thypatchwork.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til THY PATCHWORK om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem køber og THY PATCHWORK er først indgået, når THY PATCHWORK ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

BETALING
Det er muligt at betale med Dankort, Visa, MasterCard, Maestro og JCB.
De kontooplysninger du indtaster, ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra THY PATCHWORK. Vi opkræver ingen transaktionsgebyrer.
Efter aftale er det muligt at betale via faktura og til kontonummer.

LEVERING
Der pakkes varer mandag, onsdag og torsdag (dog ikke helligdage og der kan være enkelte undtagelser i ferie eller travle perioder). Der stilles ingen garanti for leveringstiden, dog tager det typisk 3 – 6 hverdage.

REKLAMATION
De almindelige regler for reklamation er gældende. Reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter varens modtagelse, og køber er således forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadevoldende adfærd.

Er reklamationen berettiget, refunderes dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse.

ANSVARSFRASKRIVELSE OG GARANTI
Links til andre hjemmesider der måtte være nævnt på thypatchwork.dk, er uden for THY PATCHWORK kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider. Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og THY PATCHWORK, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til THY PATCHWORK egen beskrivelse.
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for THY PATCHWORK kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

FORTRYDELSESRET
Meddeler køber THY PATCHWORK, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler THY PATCHWORK beløbet for de modtagne varer, dog ikke fragtomkostningerne. THY PATCHWORK dækker ligeledes ikke forsendelsesomkostninger ved returnering af varer.
Returvarer skal sendes  til Thy Patchworks adresse. Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse.

Varen skal leveres tilbage i ubrugt stand. Returret bortfalder såfremt plomberingen er brudt på mønstre, sykit, pakninger m.m. Varen skal sendes forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.
Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen. I det tilfælde vil beløbet for varerne returneres, men ikke fragtomkostningerne.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) – det gælder ikke varer afhentet i butikken og heller ikke varer solgt til virksomheder.

THY PATCHWORK tilbagebetaler beløbet for varen, når den returnerede vare modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.

THYPATCHWORK.DK DRIVES AF
Galleri Karin Ø
Åsvej 43

7700 Thisted
CVR: 34110530
info@thypatchwork.dk
Tlf. 23302139

FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER
THY PATCHWORK forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website.